ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ.
   Καλώς ήλθατε στην Φωκίδα, καλώς ήλθατε στην Γκιώνα, καλώς ήλθατε στην « Αρτεμις Καλλίστη»,ένα ξενώνα οκτώ δωματίων κατηγορίας              4 κλειδιών που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχες του 2009, για να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα.
Επιθυμία μας είναι να σας παρέχουμε ένα ζεστό, ανθρώπινο και πολυτελές περιβάλλον και να κάνουμε την παραμονή σας ξεχωριστή.
Γιατί να μην ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να χαρείτε λίγες μέρες μακριά απ΄ολα?
Μια επίσκεψη σε μας θα σας μείνει αξέχαστη και φεύγοντας θα νιώσετε ότι αποκτήσατε ένα δεύτερο σπιτικό και φίλους που περιμένουν με ανυπομονησία για να σας ξαναδούν.

ΘΕΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Αρχική

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

παραδοσιακός ξενώνας central greece

 O ΞΕΝΩΝΑΣ
Η Φωκίδα, είναι ένας πανάρχαιος τόπος, τραχύς, δωρικός αλλά ζεστός και φιλόξενος. Αυτή την ζεστασιά και φιλοξενία θέλουμε να νιώσετε και να γίνετε εκούσιοι πρεσβευτές της . Να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να θαυμάσετε ένα χώρο με ποικίλες φυσικές ομορφιές, σε ένα εναλλασσόμενο γεωμορφολογικό τοπίο και να περπατήσετε στα χνάρια της ανθρώπινης παρουσίας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ξεκινώντας από το σήμερα να φτάσετε στο χώρο του μύθου. Θέλουμε εσείς που μας γνωρίσατε και βρεθήκατε ανάμεσα στις ψηλές, πέτρινες κορυφές, με τον ορίζοντα να πλαταίνει μέχρι τα όρια της γης και την αίσθηση της μοναξιάς να γίνεται αίσθημα πίστης και γαλήνης, να ξέρετε ότι έστω και για λίγο σταθήκατε στο κέντρο του κόσμου. ΑΪ ΒΟΡΡΙΣΤΗΣ